Виктар Стрыжак, А грудзи пахнуцть

Анатоль Кудласевич
             А грудзі пахнуць грушамі,
             І завяўззю грахоў.
                Віктар Стрыжак
Прапахла ты капустаю,
Грукамі, часнаком,
Твой водар ажно хрумстаю
І п'ю яго нагбом.
А ў магазіне пуста так,
Хоць пакаці шаром.
Дастанеш пляшку "Рускае" -
Прыкусіш рукавом.
Даўно мяне спакусве,
Зрабіўся сам не свой:
Бяру цябе, закусваю,
Грудзьмі, як каўбасой.