Мить

Валерий Калмыков
Не вдержати миттєвість на долоні –
злетить у небуття. І все дарма,
що ось була – та вже її нема.

Лише цю мить, на вогкому пероні,
коли в моїй руці твоя рука,
та ще й квиток, затиснутий  в долоні
не змиє  повсякденності  ріка..

Вона живе , та мить, в моїй душі,
Ув”язнена довічно у  вірші.