Куди Летiти?

Валео Лученко
Куди летіти? Прилетіли...
І біле тіло в чорнім тілі,
в ефірних випарах
чи просто парі,
в люстерках, люстрах, дзеркалах,
у підземеллях, казематах
продовжує тримати
нещасних бранців
ХТОСЬ,
чиє ім'я ніхто не знає,
кому служити довелось,
тому що кинув жеребок
і покотився він у жолоб,
а потім вистрибнув у коло
і з нього ЗАСЬ!
Сиди, очікуй у шпарині,
як їжачок в кущі ожини,
у Позачассі
на СПАСІННЯ,
яке не звідь коли прийде...