Спомин про Лiто

Валео Лученко
Спомин про літо народжує метелика.
Марно шукає бідолаха квітку,
марно...
Багато світла,
та мало тепла в квітні,
мало...
Натомість багато надій.
Старі сподіваються перелітувати.
Молоді гадають, що весна не скінчиться ніколи.
Так і живемо...
В колі...