Мавка

Виктория Левина 2
Ти чув коли-небудь, як пташка в гаю
спiває до сонця веснянку свою?
Ти знаєш, де папороть влiтку цвiте,
де сонце промiння пряде золоте?

Я всякого дива тобi покажу,
я казку цiкаву тобi розкажу,
де Мавка полоще волосся густе,
як снiгом хатину лiсну замете...

Я  зiллям тебе зворожу, зворожу...