Золотий Острiв

Валео Лученко
                Для А.О

Наш Острів Золотий тумани огорнули.
І щось там мерехтить,
чи то маяк,
чи вогники облуди.
Скажи куди поділися всі люди?
Наш корабель пустий!
Лиш привиди кругом,
лиш тіні...