Cнiги

Валео Лученко
Сніги, сніги, сніги...
Вже котрий день то сипле, то мете.
Тендітне сонце знемагає
в полоні сірому зими.
І ми разом з ним знемагаєм.
Та гаєм запорошеним бредем.
Куди? О, не питай, не знаю...