Тень

Степаненко Василь
*
Зів’яло листя і трава засохла
На сонці. 
Не боїться лиш його
Ніколи тінь
Із полум’ям холодним.


*
Увяло листья и трава засохла
На солнце.
Не боится лишь его
Тень никогда
С пламенем холодным.