Дорога вгору йде або пряму вниз

Михаил Коломиец
Дорога вгору йде або прямує вниз –
Якщо вагаєшся, то просто зупинись;
Прислухайся, як з моря дує бриз,
І сам собі тихенько посміхнись.
Внизу під склею, десь посеред кущів,
Біжить струмок з прозорою водою -
Сама складає тут любов вірші,
Становлячись ще більше ніж живою.

14.07.2007