Книгарнi y Харковi - 1 рiк!!!

Николай Жадан
У вівторок незабутній
кожен скаже вам мужик:
День цей справді незабутній,
бо "Книгарні" - цілий рік!

Якщо поруч сум лиш бродить,
скинь назавжди негатив!
Кожен хай туди приходить
привітати колектив!

День цей пройде дуже гарно!
Хай в серцях любов живе!
Хай завжди живе "Книгарня"
рідна всім Книгарня Є!!


25/8/2010, 16:50--17:00