Арджи май хаш...

Тарас Басюк
Ачене мха индджой хами
Исуру нандхи ван ти джой
Самим хабиб арджо ти сами
Ясала бим чин ясим вой

Исын то маби хаби бу
Эрджи то вай си не харош
Масаби вай ху ма рид ху
Эн вей ма хачура навош...

Сы дзы малеу йен ми плаш
Айони просми биру сей
Айолу шиту вана хаш
Айону фету вана мей...