Есть только миг. Only a flash

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=esSyM_eBq8g

Ghostly it’s all in this world ever challenging.
Only a flash has a value at hand.
Future and past lock a moment, its change within.
That is a life from the present-day stand.

Resting for good will not soften a lonely heart.
Resting for good’s for a grey pyramid.
But for the star that starts falling and brakes apart
There is a flash only blinding indeed.

Let the world fly at right speeds through the century.
But I will not always go with it.
All what I have, what is my precious treasury
That is a flash which is blinding indeed.

Sadness and luck happen in every destiny.
Only a flash has a value at hand.
Future and past share a common testament
Of one point in the present-day trend.


Автор текста (слов):
Дербенев Л.
Композитор (музыка):
Зацепин А.

Призрачно все в этом мире бушующем
Есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим
Именно он называется жизнь

Вечный покой сердце вряд ли обрадует
Вечный покой для седых пирамид
А для звезды что сорвалась и падает
Есть только миг ослепительный миг

Пусть этот мир вдаль летит сквозь столетия
Но не всегда по дороге мне с ним
Чем дорожу чем рискую на свете я
Мигом одним только мигом одним

Счастье дано повстречать иль беду еще
Есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим
Именно он называется жизнь

Песня из кинофильма "Земля Санникова"