горят свечи

Натали Конд
открой окна,
открой двери,
разбей счастье...
о грань грусти.
   душа мокнет,
   кому верить?
   слепой страсти?
   тоске тусклой?
опять слёзы,
опять розы...
опять вечер
покой лечит...
   опять грозы,
   опять проза
   и в такт речи...
   горят свечи.

11.05.99