Благослов ть добром

Наташа Сёмка
Слова пророчі давлять камнем  душу.
Коритись долі, чи шукать жалю?
Ні, я іду, я просто жити мушу!
Цей світ – чудовий! Я його люблю.
Хай покарання на душі рубцями,
Хай сум на скронях, то таке буття…
Я тут, я є , я ще живу між вами.
Благословіть добром моє життя!