Гра, гра, гра

Валео Лученко
Маревом днів грається Майя мов котик
той, що кавалок пухнастий
все котить та котить з кімнати на ґанок
Ранок - такий незвичайний сьогодні:
Сонце розбилось на тисячу сонць у краплинах роси...
Де, у якій з них мій світ, мій талан, моя доля?
В полі якому життям наливається жито?
Скільки ще років прожити відміряв Кравець?
Отче, скажи де кінець і початок
цим запитанням і відповідь де?

Валентин Лученко   13.09.2010 11:20