Барон

Орехова Галина
Та який з тебе Барон?
Мале «баронятко»,
Поведінкою,пардон
Зовсім ще щенятко.
Шубка біла та густа,
Ще й три руді плями.
Азіатська  краса та,
Весь удався в маму.
Будеш ти охороняти
Вірно наш будинок.
Злодії не будуть знати
До нього стежинок.


     Соседу Артёмке и его собаке.

      БАРОН
 
Ну какой с тебя Барон?
Малый бароночек.
Поведением,пардон
Ты совсем щеночек.
Шубка  белая,густая,
Рыжие плюс пятна,
Красота идёт такая,
В мамочку, понятно.
Будешь верно охранять,
В доме нашем двери,
И не станешь пропускать
Гостя не проверив.