В старезнiй Кав ярнi

Валео Лученко
              "Мій сум гіркий
               Як кава без цукру
               В старезній кав'ярні..."
                Артур Сіренко

В старезній кав'ярні
під дубом пожовклим
сидимо удвох
за грубезним столом...
Мій суме гіркий,
ти - як кава без цукру,
густа та чорнезна:
єдина розрада
у місті,
де я загубив
все,
що міг...