Цэлы

Эшли Мэрилин-Снег
Снег i вецер,
Сонца Свецiць...
Казкi сцiхлi,
Вечар спiць...
Не пытай мяне
Што балiць...
Каб сказаць
Я душу рву,
Шкада мне, злоба
Тiхенька вачыма Глядзiць...
Мае аконца шэра,
Таска мяне з'ела...
У мяне няма шансау,
Але рукi ногi цэлы...