У чорних мiжгiрях ночi

Валерий Калмыков
                ***
                У чорних міжгір"ях ночі
                моєї вічної туги
                блакитні вогники надії
                світляки які
                втомились літати

                ти проходиш повз мене
                і кожен світляк
                готовий вибухнути найновішою
                в безмежності чекання ночі
                якої не буде

                твої безжалісні ноги
                каблуками нової пристрасті
                розтоптують останніх комашок
                що згорають
                в і"мя твоє