Забавка

Svyatoslav Synyavsky
                для А.О.

ШАЛОМ!
паштетом гусячим ласує,
здійснивши переліт, Івась.
Перехрестився, вкотре всує
згадав ім'я Господнє.
Отже ж квась!
Йому шолом таки пасує.
У ньому легко провезти запас
контрабасового товару:
пакунок шпигу та ковбас,
що укладають добру пару,
що скажете, майоре Обертас?

:-)