Л сове зайча

Юлия Дебольская
Розповіла мені сестриця
Одну меленьку таємницю
Про те як в ліс вона пішла
І зайця сірого знайшла
Зайчику,ти мій маленький
Чи не заблукав ти тут рідненький
Ходім зі мной гайда до хати
Ми будемо з тобою чаювати
А тут із під куща дідок
Немов такий лісовичок
Ти дівча залиш зайча
Бо десь там його мама ходить
І місця собі не заходить.