Джек Керруак 3 Хайку

Павел Каторгин
Джек Керруак – 3 Хайку 08.03.2007 12:44

Пенье птиц
в темноте
- Дождь зари.

                Низкий желтый
                Свет луны над
                Лампой дома.

                Что вкус
                Дождя?
                Поклон?

Birds singing
In the dark
- Rainy dawn.

                The low yellow
                Moon above the
                Quiet lamplit house

                The taste
                Оf rain
                - Why kneel?