Рэхмэт сина... На татарском языке

Ирида Акалы
Рэхмэт сина!!!Омет биргэн очен!
Якты нурлар керде тормышыма.
Хыялда гына булган сузлэр дэ
Янгырый хэзер синен авазында!!!

Мин ышанам сина, мин талпынам,
Мэхэббэттэн койгэн канатларны язам!
Кояшларга тинлэп сина барам,
Синдэ ометем , дип, мин ашкынам!

Тик...кара курку били йорэгемне,
ометлэнер минутларны киметэ.
Анлый алырсынмы минем хислэремне???
Ышанмаучанлык борып чеметэ...

Эгэр алданулар кабат кабатланса
Чыдый алмас кебек йорэгем.
талпынуларым бушка гына булса
Нишлэрмен сон мин, нишлэрмен???