Телесик

Svyatoslav Synyavsky
                Для А.О.

А осінь - болем вибілена матір
линків принесла вранці повен ятір
блищать ятранці та луска блищить
і мить здається зупиняється
та щезне
душа
і більше не болить
та не неволить тіло...
"Ой,Нене Біла, хіба цього
для мене ти хотіла?"-
Спитав Телесик
і майнув на крила.
Мабуть у Вирій...