Anonimus - Two Headmistresses

Хорошо Забытое Новое
Anonimus

Two Headmistresses

Miss Buss* and Miss Beale**
Cupid's darts do not feel.
How different from us
Are Miss Beale and Miss Buss.

думаю, речь идёт о:
* Frances Mary Buss (16 August 1827 – 24 December 1894) was a headmistress and an English pioneer of women's education
** Beale [b;l] Dorothea (1831 - 1906), English educator. She campaigned for women's suffrage and for higher education


Неизвестный автор

Две директрисы

Ни мисс Басс, ни мисс Бил
Купидон не сразил.
Как отличны от нас
И мисс Бил, и мисс Басс.