C. S. Lewis - An Epitaph

Хорошо Забытое Новое
C. S. Lewis - An Epitaph
Clive Staples Lewis (1898–1963)

An Epitaph

Erected by her sorrowing brothers
In memory of Martha Clay.
Here lies one who lived for others;
Now she has peace. And so have they.


Клайв Стэплз Льюис

Эпитафия

Сей камень от скорбящих братьев
Воздвигнут в память Марты Клэй.
Всегда жила других за-ради;
Теперь спокойно им и ей.