Линда - По рельсам любви

Тимофей Аксёнов
Я знаю, як тісно,
Я знаю, як міцно.
Гарячі нам хвилі
Залишить не зможуть
І не допоможуть.

Відкрита, як море
Реальність так близько,
Ніскільки не схожа
На те, як лечу,
На те, як мовчу.

     Ніколи ніхто не буде тобою!
     По рейкам життя летим і летим.
     Ніколи ніхто не буде зі мною!
     Прокинувшись знов,
     Побачив я кров.

Як дві паралелі
Проходим неточно.
Хвилини, замерзлі,
Немовби світлини:
Життя вже не лине.

     Ніколи ніхто не буде тобою!
     По рейкам життя летим і летим.
     Ніколи ніхто не буде зі мною!
     Прокинувшись знов,
     Побачив я кров.