Заходив до мене Швейк

Озорница Круглолица
Заходив до мене бравый Швейк,
i кричав менi  «Гэйк»,
я його побила дурака,
шоб не Гэкав бiльше нiколи:)

                Треба миленький укриться з головою,
                Шоб дiвчина не нарушила спокою,
                Шоб тебе вона нiколи не найшла,
                Да, за три версти колядкою обiйшла:)