Crazy style

Ñàìû÷
Baby, Hi! And how’dy you?
Maybe “Yesterday” ñïîþ?..
Maybe äî èçíåìîæåíüÿ
Fuckking? want? – íå óñòÎþ…
Well, I'm joker, It is clear,
But I’d like íåòîðîïëèâî
Getting beautiful process
Are you ready? You undress?..
(:)