Коханц

Елена Животовская
-- Готовий тебе на руках я носити,
І задля добра твого , ладен убити!
І сором , то крихти сміття під ногами.
Я лишусь з тобою .А поруч із нами
Життя твоє лине.
І посмішку, губи -
Скалічили роки...
Тебе не забуду, та чую лиш кроки!
Зітхання і посміх
В чужій почивальні.
День кожний вмираю --
Тримай привітання !!!
Весела хода,
І темне волосся...
Ввійшла ти в життя,
І що відбулося?
Спочатку це радість,
А потім лиш сум!
І відчай, кохання!
Я сповнений дум...
Як вирвати з серця,
Обличчя дитяче?
Все буде, як має,
Душа лише плаче ...

-- Якщо тяжкі повіки
І в серці лише сум,
Засни , засни на віки!
Не буде більше дум.
Ти підеш далі долі ...
Літати зможеш
Наче вітер в полі.
Застигне кров у жилах,
І милі зникнуть на віки.
Якщо любити вже не сила,
Невже посмієш ти втекти?

-- Мене не хочеш відпускати...
Навіщо смерть забороняєш?!
Ти рада тим що серце моє маєш ?
Твоє ніколи не триматиму в долоні...
Я наче в пеклі, і душа моя в полоні!!!

-- Спини свій біль. Я обійму і зрозумію.
Хіба я винна, що кохати я не вмію?...