Погода у Гуглi

Фиолетта
В Іспанії сніг, в Торонто відлига,
В нас все по-старому, просто зима,
І в серці ніяк не скресає крига,
Пояснень багато, а рішень нема.

У Гуглі погода у світі будь- де,-
В Єгипті не хмарно і + 27,
Там п"ють у кафешках чай каркаде,
І сонце пустелі всміхається всім.

Дощить в Амстердамі, це ж Нідерланди,
Клімат помірний, тепла зима,
В клубі нічному під назвою "Сандра"
Вам люб'язно налиють сухого вина.

У Львові старому все по-старому,
Не вірите? Погода мінлива, як все,
В кав'ярні затИшно і бармен Рома
Вам каву міцну в філіжанці несе.