Я стану тобi другом

Фиалкора Микитенко
Я стану тобі справжнім другом,
Буду поряд і в радість, і в тугу.
Зможеш розповідати мені про все,
Не забуду тебе, хоч куди занесе.

Буду ближче за ту котра "найближча",
Адже друг - життєва посада найвища.
Будеш казати мені про горе і щастя,
Про всі перипетії та усі напасті.

Бути другом краще ніж коханкою,
Бути ближче, хоч не такою жаданою,
Розуміти все що у тебе скоїлося,
Знати, що потрібно аби загоїлося.

Дружба як альтернатива "прощатися",
Знаєш, ти на мене можеш покластися.
Я можу бути далеко поки ти в журбі,
Але все рівно незримо допоможу тобі.