Що таке життя?

Полюс
Що є життя? Невмощена дорога,
Що ген за обрієм сховалась в далині.
Що є життя? То радість і тривога,
Що залишається у срібній сивині...

Що є журба? То біль душі людської,
Що виливається у сльози гіркоти...
Що є журба? Незміряні сувої
Розпачливих думОк і самотИ...

Що є любов? То смерть...і знов життя,
Яке спалахує на зло всім бідам!
Що є любов? То вічність забуття.
І той нещасний,хто її не звідав!