Мама!

Тарас Басюк
               
Звертаюсь я до вас рідненька
Вас хочу щиро привітати
Бо ви моя єдина ненька
Бо ви найкраща в світі мати

Вам хочу побажати щастя
Здоров’я хочу побажати
Хай оминають вас ненастя
Що можу вам іще сказати…

Вас з днем народження вітаю
Всього найкращого бажаю
Сказав би ще но я стісняюсь
Низенько в ноги вам вклоняюсь!