Скажи слова любовi

Фиалкора Микитенко
Скажи мені слова кохання і любові
На будь-якій зручній для тебе мові.
Зберись докупи і поговори зі мною,
Інакше зникну, вже не піду за тобою.

Скажи! Одразу все в житті переміню
І навіть день на ніч як схочеш заміню,
Що стану краще, точно гарантую,
Лиш тільки я твою любов відчую.

Як взнаю, що мене одну кохаєш,
Про мене думаєш, мною зітхаєш,
Тоді я буду в силах все змінити,
Інакше себе вести, інакше жити.

Скажи ж щось, прошу не мовчи!
Прошепочи чи навіть прокричи,
Щоб почуття по жилах загули,
Лишень би слова правди то були.

Copyright © Fialkora Mikitenko