Донбасс

Карина Астральная Фея
Джерело в душі живе,
Мрія з думкою пливе,
Як кохаєш-так живєш
З джерела ту воду п`єш.

Наш Донбас усі шанують,
Шахтарі за ніч працюють
Всі слов`яни добрі люди,
Вони є завжди і всюди.

Ми такі повинні бути
І щоб кожен міг здобути,
Чого прагнули завжди
На Луганщині-Землі.

Всіх веде мета одна,
Доля в кожного своя
Що було,не повернеш,
Тількі душу ізведеш.

Сонце в небі запалає,
Нас ніхто не упізнає,
Перешкоди всі здолаєм
Свої правила ми знаєм.

Не звертай на всіх увагу,
Май до кожного повагу
Пам`ятай лише одне:
Все коли-небудь мине.
                (2008 )