Поклик-Зов

Валео Лученко
Под белом шумом тишины я услыхал твой зов...

Как часто звон в ушах мешает слышать!
 

------

Крізь біле шумовиння тиші, я поклик твій почув...

Як часто дзвін у вухах нам заважає слухать!