тоб

Отлюбившая
В твоїх очах крім мене нікого нема.
Я, мабуть що, надто впевнена.
Моє серце крім тебе нікого не визнає.
Я дякую Богу за те, що ти є.
Давай відкинемо стереотипи.
Ми давно уже не діти.
Давай підкорегуємо світ під нас.
Проти нас суспільство, за нами час.
Я протяну свою тобі долоню.
влаштуймо щастю стрімку погоню.
В сірої маси на обличчі легких сміх.
Що ж ми зробимо, що не такі, як всі..
Про нас вже пишуть газети:
"Вони не з цієї планети".
А мені б до мети дійти.
Я дякую Богу за те, що в мене є ти.