Осiннiх дощiв вишиванка

Марина Гареева
Осінніх дощів вишиванка,
Пронизана сонцем сліпим.
Калюжане небо зранку
І синій вечірній пил.
Багряне вино осіннє,
Настояне на дощі,
Сп’янило вже змерзлу землю,
Каштанами пригостив.

03.11.08