Ветряный взгляд ЯС

Степаненко Василь
Вітряний погляд   ЯС

Вітряний погляд
Сонця вечірнього так
Душу стривожив,

Що відвернувся.
Свідок усьому Зоря –
Жду, не діждуся.

Рано-раненько на Схід
Зором прямую.
Подуви вітру ловлю,
Адже  люблю я.



Ветряный взгляд   ЯС

Ветряный взгляд   
Солнца вечернего так
Душу встревожил,

Что отвернулся.
Всему свидетель Зоря –
Жду не дождусь.

Раненько-рано на Восток
Взглядом шагаю.
Порывы ветра ловлю,
Ведь  люблю я.