Яблоки спеют как раз... ЯС

Степаненко Василь
Яблука спіють якраз…  ЯС

Барви яскраві
Вітер  з туманом змішав –
Ранок поблякнув.

І переплутав…
Яблуню я обійняв…
Стан її білий.

Ледь ворухнулись вуста,
Очі всміхнулись.
Яблука спіють якраз…
Дай доторкнуся.

Яблоки спеют как раз... ЯС

Яркие краски
Ветер с туманом смешал –
Утро поблекло.

И перепутал…
Яблоню я обнял…
Стан её белый.

Чуть шевельнулись уста,
Глаза улыбнулись.
Яблоки спеют как раз…
Дай прикоснуться.