Мiркування бiля вiкна

Ольга Липакова
Це звичайно безглуздо, просто так сидіти і пасивно чекати коли з неба впаде зірка.
Набагато простіше виписати її поштою, адже тоді ти будеш точно знати, що раз на місяць, вусатий листоноша, скриплячи важкими чобітьми, притягне її прямо додому.
А якщо зірка схильна до щотижневого падіння – то чотири рази на місяць, а якщо до щоденного – то  щодня. Звичайно, тоді листоноші буде лінь тягтися до тебе на сьомий поверх, щоб ти розписалася в отриманні, тому він все одно приноситиме їх  раз на тиждень, та зате повну сумку – аж сім штук!  Уявляєш – відкриваєш ти двері – а стільки щастя відразу! Стільки бажань!
  Загалом, головне, це, звичайно, встигнути підписатися, а то в житті всяке буває, зірок може і вистачити на всіх, так що краще наперед перестрахуватися і відправитися на пошту.
Можна ще, звичайно, по сучасному: оформити підписку через Інтернет, але люди кажуть, що Інтернет-умільці продають зіпсовані зірки, так що краще по-старому – натягнути джинси, вибратися з мережі, з  квартири, і відправитися на пошту.
О! Ось  все ж таки впала одна! Пощастило ж комусь! Треба ж – без підписки і без Інтернету, просто так звалилося людині на голову щастя!...Діждалася все ж таки!..
 Хоча, звичайно,  краще через пошту – так надійніше, і точно знаєш, що принесуть!