Простыня ЯС

Степаненко Василь
Простирадло

Хтось простирадло
Жужмом на ліжку лишив.
Складочки хтиві.

Лінії манять.
Ніби шукають собі
Парочку вірну.

Два голих тіла злились
В ціле єдине.
А простирадло сповзло
Вниз на підлогу.












Простыня

Кто-то простыню,
Скомкав, на кровати оставил.
Складочки обольстительные.

Лини манят.
Будто бы ищут тебе
Парочку верную.

Два голых тела слились
В целое единое.
А простыня сползла
Вниз на пол.