Punctus

Петров Андрей
.. ,, .. ,, ... . ...
.. ,, .. .. ! : ! , ! : !
;...;... .!. .!.
!!..!... :,. :..

***

... !!
... ??
...: ...,
..., ...
.

***

- .
- ?
- :
- ?
- !
- ?
- .

***

...,...,...,...
...,...,... - .
...? ...? ?.. ?...
...;...;..?...

***

?!
.