Школа

Тимофей Аксёнов
Пам’ятаю, як одного разу
Я пішов до школи в перший клас.
Покохав її тоді одразу –
Ось яким щасливим був той час!

Пам’ятаю вчительку я першу,
Як вона вела у нас урок,
Як навчала нас про «більше-менше».
До дитинства де знайти квиток?

Але зараз ми давно не діти,
Школярами нам не стати знов.
Змінюється все у цьому світі,
Вічно буде жити лиш любов.