Оболонка Звуку

Валео Лученко
Крапка-тире-крапка-кома. Оболонка світла у чужому домі...

В оболонці голос: безкінечно добрий, оксамит басовий...

Тихо-тихо в тиші оксамит шепоче: добрий, ніжний, теплий …

В оболонці - розум, в оболонці - серце.

Бескінечність кола.

Всепроникність світла...

Оболонка звуку, оболонка слова.

Точка-тире-тире-точка.

Порухи, листочки, комашні рядочки під вікном, на клумбі.

Вітер стих. То ж звідки хвилі ці по колу?

Штори закриваю... Страшно?

Може й так, не знаю...

 

25.07.2010