NоvеLittо

Валео Лученко
Срібна кольчуга...

Шолом золотий...

 Криці пекучий дотик.

Лицарю вкотре сниться

подих пекельний Змія.

----

Відгук далеких світів?

Небесне знамення?

Чи запуск новий стратосферного зонду?

Переполоханий птах тишу на клаптики крає...

Воля лякає

чи лис?

----

Пестливі руки гамують біль.
В їх дотиках кохання, ніжність.
Хвороба згине, люба, вір_не_вір!
Прислухайся!
Ти чуєш шепіт липи?

----