Вчерашний день ЯС

Степаненко Василь
 День учорашній


День учорашній,
Можна сприйняти, як сон,
І  розтлумачить.

За небокраєм
Криється завтрашній день,
привид надії.

Як об’єднати ці дні?
Скажете люди.
Мабуть, сьогоднішній день
Нам допоможе.



Вчерашний день

Вчерашний день
Можно воспринять, как сон,
И разгадать.

За горизонтом
Спрятался завтрашний день,
Призрак надежды.

Как объединить эти дни?
Скажете люди.
Наверное, сегодняшний день
Нам поможет.