16

Армине Асатрян
Es u Du..
Axr, ovenk menk..
Mi txa, mi axchik..
Xi handipecink..

Mi krak ancav
Erp achkerit naeci akntart
Karces hoqis artnacav
Mi te kyanki luis tesav...

U hima andatar es
Nstac lsumem qes
Erqi bareri mech
Gtnumem indz u qes..


27 марта, 2010