15

Армине Асатрян
Ter Astvac, prqi inc...
Uj tur dimanal...
Axr, es sirumem nran..
Axr, kangnume sirts
Erp lsumem heranal..

Katil, arcunk..katil..
Ha, inch, k ancni..
Noric u noric k ga u k ancni..
Che, ch toxnes indz
K neres indz
Axr, mexkne im
Vor toxumem lqes indz....

23 марта, 2010